БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ НА ХОТЕЛИ И КВАРТИРИ ЗА ВРЕМЕННО НАСТАНЯВАНЕ

Самостоятелна къща в Синеморец - Синеморец

Подробна информация:

Къщата се намира в началото на с. Синеморец и се състои от две спални помещения (две легла и спалня), кухненски бокс с посуда, ел. печка, хладилник и всичко необходимо. Трапезария с разтегателен диван, три бани, веранда с изглед към Северният плаж (устие на р. Велека).
Спалните са оборудвани със самостоятелни санитарни възли, телевизор, гардероб, нощни лампи и шкафчета. Трапезерията е оборудвана с маса 8 места, телевизор и разтегателен диван. Къщата е самостоятелна без хазяи, капацитет 6 човека.
Селото е разположено върху полуостров, южно от устието на река Велека и на 20 км. на юг от Царево. Синеморец разполага с леглова база за над 1 000 човека в хотели, частни квартири и почивни станции. Голямото богатство на Синеморец са неговите плажове. Водата е бистра и топла от юни до септември.
Създадена е електропреносна и водопроводна система, канализация и пречиствателна станция. Телефоните са изцяло цифровизирани има кабелна телевизия.
Недокосната от времето, в най-южната точка на България, на около три километра от село Синеморец, в посока Резово, се намира местност Силистар. Районът е част от крайбрежните екосистеми на миграционния път на птиците Via Pontika.
Плажът Силистар е мястото, където едноименната река се влива в морето. Местността е уникална и с това, че е обитавана от повече от 550 вида растения, над 30 вида сладководни и проходни риби, 40 вида бозайници и около 200 вида птици.

Местоположение и контакти:

Държава: България
Град/село: Синеморец

Адрес: местност Синеморец
Телефон(и): 0885-90-46-16, 0896-00-52-25
Факс:

Уеб сайт: www.holiday-house.hit.bg
Езици за контакти: Български, Английски

Регион: област Бургас
Квартал/Местност:


Галерия:


Цени:

Юни и Септември 70 лв за къщата на ден

01 Юли - до 10 Юли - 90 лв за къщата на ден

11 Юли - до 21 Август - 100 лв. за къщата на ден

22 Август - до 31 Август - 90 лв за къщата на ден

Мнения и резервации за хотела / квартирата

Тук можете да публикувате вашите мнения/препоръки
или да направите запитване за резервация директно към хотела

   

  

* задължително поле само при запитване/резервация

Вашите мнения/препоръки(0)