БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ НА ХОТЕЛИ И КВАРТИРИ ЗА ВРЕМЕННО НАСТАНЯВАНЕ

ХОТЕЛСКИ-КОМПЛЕКСБОЕРИЦА - пл.Витоша

Подробна информация:

Хотелски комплекс Боерица се намира в сърцевината на планина Витоша на около 1700 м. надморска височина. До него се стига по основният път над Бояна, на около 6 км след Златните мостове, в подножието на ски писта Конярника и Ветровала. Пред комплекса минава една от трите основни туристически пътеки от Черната скала до Златните мостове.
Ако тръгнете от центъра на София, ще стигнете в района след по-малко от 30 килoметра, където сред девствена природа ще получите добро обслужване, внимание и топлина.

В края на 19 век се изкачва Черни връх за първи път организирано от 300 човека начело с Алеко Константинов. Сега ежедневно хиляди туристи се разхождат и спортуват из любимата ни планина. По форма Витоша има почти правилна кръгла форма с диаметър 20-25 километра и с площ от 278 кв. км. Най- високият връх е на височина от 2290 метра и носи името Черни връх. Други върхове са Голям резен, Скопарник, Карачаир, Купена,Малък резен и други. Средната височина на планината е 1500 м.

В прохладата на Витоша всеки намира свое любимо кътче за почивка, пикник, разходка, туризъм или спорт. Едно е сигурно- малко са местата по света където се издига величествена планина само на няколко километра от милионна столица.

Местоположение и контакти:

Държава: България
Град/село: пл.Витоша

Адрес: София 1616 ,Природен парк Витоша,
Телефон(и): 0885209097
Факс:

Уеб сайт: www.boeriza.eu
Брой звезди по категория: 2
Езици за контакти: Руски, Български

Регион: област София-град
Квартал/Местност:


Галерия:

1718735014 1718735014 1718735014 1718735014
администратор паркинг/охрана ресторант интернет барбекю тераса телевизор баня кабелна телевизия кафене кухненски бокс непушачи

Цени:

 Вид стаи

период период период период
Двойни стаи        

 

Тройни стаи
       

 

Апартаменти
       

 

       

 

       

Мнения и резервации за хотела / квартирата

Тук можете да публикувате вашите мнения/препоръки
или да направите запитване за резервация директно към хотела

   

  

* задължително поле само при запитване/резервация

Вашите мнения/препоръки(0)